DJ huren Scherpenzeel

DJ huren Scherpenzeel

Allround DJ in Scherpenzeel

Wil je een DJ huren in Scherpenzeel? Bij onze DJ’s ben je op het in vertrouwde handen voor een Verjaardag DJ, Bruiloft DJ of andere DJ. Onze DJ draait namelijk op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten en alle andere feesten. Hierdoor weet hij precies wat er gedraaid moet worden op jouw feest in Scherpenzeel. Al onze DJ’s zijn allround DJ’s waardoor zij de grootste hits vanaf de jaren 60, 70, 80, 90 tot Top 40 draaien. Maar ook voor de beste Nederlandstalige muziek of Apres-Ski bent u bij ons op het juiste adres.

Onze DJ huren in Scherpenzeel

Voor jouw feest in Scherpenzeel wil je natuurlijk een allround DJ huren. Bij ons kun je een DJ in Schiedam huren voor een vaste prijs. Wij zorgen voor de op- en afbouw, de allround DJ, professioneel geluid en natuurlijk professionele verlichting. Hierdoor wordt jouw feest in Scherpenzeel onvergetelijk. Onze allround DJ zorgt ervoor dat iedereen op de dansvloer komt en blijft. Bel met onze DJ: 085-0653147.

Prijzen DJ Scherpenzeel ➜

DJ huren voor Bruiloft, Verjaardagsfeest of bedrijfsfeest!

Om ieder feest tot een swingend feest te krijgen, zullen onze allround DJ’s uit Scherpenzeel met u, uw muziekwensen doornemen om zo precies te weten wat uw gasten fijn vinden om te horen. Daarnaast zullen onze DJ’s uiteraard inspelen op het publiek, om een volle dansvloer te creëren en ook te behouden.

Bekijk tarieven DJ ➜

Onze klantervaringen uit Scherpenzeel

“Wij willen de Dj uit Scherpenzeel graag bedanken voor zijn bijdrage aan een super feest. Mijn 50e verjaardag is mede dankzij jullie tot een top feest gebracht. Wij konden vooraf onze wensen duidelijk doorgeven, geen Nederlandstalig maar juist veel goude oude muziek. Heerlijk!”- Marianne uit Scherpenzeel
“Super feestje gehad voor ons 25 jarige huwelijk in Scherpenzeel. Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen. Ook konden wij op de avond zelf nog een half uurtje verlengen, echte toppers!”- Tanja uit Scherpenzeel
“Je trouwt maar één keer en dan wil je een leuk trouwfeest hebben. Wij hebben meerdere DJs vergeleken maar kan toch echt jullie aanraden. Vooraf telefonisch contact gehad over welke muziek wij wilden horen én welke niet. Perfect geregeld en kwamen ruim op tijd!. Jullie DJ uit Scherpenzeel was perfect”- Niels & Iris uit Scherpenzeel
“Zeer professioneel uitstraling en goed ingespeeld op onze wensen. Top.”- Peter & Marja uit Scherpenzeel
Lees alle klantervaringen ➜

Hoe gaan wij te werk op jouw feest in Scherpenzeel?

  1. Je kunt direct een offerte aanvragen voor jouw feest
  2. Online kun je jouw muziekwensen doorgeven
  3. Onze DJ neemt telefonisch contact op
  4. Wij stemmen alles af met de feestlocatie
  5. Swingend feest met onze DJ in Scherpenzeel
DSC_0039

Bruiloft DJ Scherpenzeel

Wij leveren de beste DJ voor jullie bruiloft in Scherpenzeel. Zo kunnen jullie volop genieten van een onvergetelijk bruiloftsfeest.

Lees meer ➜
679C4395-6F30-4C5F-889A-4A230522DC2D

Verjaardag DJ in Scherpenzeel

Voor jouw verjaardag leveren wij een allround DJ. Of je nu 18, 25, 30, 40, 50, 65 of 75 wordt. Er is altijd een ervaren allround DJ voor jouw feest.

Lees meer ➜
Show

Bedrijfsfeest DJ Scherpenzeel

Wij leveren de beste DJ voor een bedrijfsfeest in Scherpenzeel. Wij zijn ervaren met het leveren van licht & geluid voor grote aantallen.

Lees meer ➜
DSC_0336

Licht en geluid verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van licht en geluid in Scherpenzeel. Zo kunnen wij voor ieder feest een oplossing bieden.

Lees meer ➜