DJ huren Renswoude

DJ huren Renswoude

Allround DJ in Renswoude

Wil je een DJ huren in Renswoude? Bij onze DJ’s ben je op het juiste adres voor een Verjaardag DJ, Bruiloft DJ of andere DJ. Onze DJ draait namelijk op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten en alle andere feesten. Hierdoor weet onze DJ precies wat er gedraaid moet worden op jouw feest in Renswoude. Al onze DJ’s zijn allround DJ’s waardoor zij de grootste hits vanaf de jaren 60, 70, 80, 90 tot Top 40 draaien. Maar ook voor de beste Nederlandstalige muziek of Apres-Ski bent u bij ons op het juiste adres.

Onze DJ huren in Renswoude

Voor jouw feest in Renswoude wil je natuurlijk een ervaren DJ huren. Bij ons kun je een DJ in Schiedam huren voor een vaste prijs. Wij zorgen voor een Back-Up DJ, de allround DJ, professioneel geluid en natuurlijk sfeervolle verlichting. Hierdoor wordt jouw feest in Renswoude onvergetelijk. Onze allround DJ zorgt ervoor dat iedereen op de dansvloer komt en blijft. Bel met onze DJ: 085-0653147.

Prijzen DJ Renswoude ➜

DJ huren voor Bruiloft, Verjaardagsfeest of bedrijfsfeest!

Om ieder feest tot een swingend feest te krijgen, zullen onze allround DJ’s uit Renswoude met u, uw muziekvoorkeur doornemen om zo precies te weten wat uw gasten fijn vinden om te horen. Daarnaast zullen onze DJ’s uiteraard inspelen op het publiek, om een volle dansvloer te creëren en ook te behouden.

Bekijk tarieven DJ ➜

Onze klantervaringen uit Renswoude

“Wij willen de Dj uit Renswoude graag bedanken voor zijn bijdrage aan een super feest. Mijn 50e verjaardag is mede dankzij jullie tot een top feest gebracht. Wij konden vooraf onze wensen duidelijk doorgeven, geen Nederlandstalig maar juist veel goude oude muziek. Heerlijk!”- Marianne uit Renswoude
“Super feestje gehad voor ons 25 jarige huwelijk in Renswoude. Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen. Ook konden wij op de avond zelf nog een half uurtje verlengen, echte toppers!”- Tanja uit Renswoude
“Je trouwt maar één keer en dan wil je een leuk trouwfeest hebben. Wij hebben meerdere DJs vergeleken maar kan toch echt jullie aanraden. Vooraf telefonisch contact gehad over welke muziek wij wilden horen én welke niet. Perfect geregeld en kwamen ruim op tijd!. Jullie DJ uit Renswoude was perfect”- Niels & Iris uit Renswoude
“Zeer professioneel uitstraling en goed ingespeeld op onze wensen. Top.”- Peter & Marja uit Renswoude
Lees alle klantervaringen ➜

Hoe gaan wij te werk op jouw feest in Renswoude?

  1. Je kunt direct een offerte aanvragen voor jouw feest
  2. Online kun je jouw muziekwensen doorgeven
  3. Onze DJ neemt telefonisch contact op
  4. Wij stemmen alles af met de feestlocatie
  5. Swingend feest met onze DJ in Renswoude
DSC_0039

Bruiloft DJ Renswoude

Wij leveren de beste DJ voor jullie bruiloft in Renswoude. Zo kunnen jullie volop genieten van een onvergetelijk bruiloftsfeest.

Lees meer ➜
679C4395-6F30-4C5F-889A-4A230522DC2D

Verjaardag DJ in Renswoude

Voor jouw verjaardag leveren wij een allround DJ. Of je nu 18, 25, 30, 40, 50, 65 of 75 wordt. Er is altijd een ervaren allround DJ voor jouw feest.

Lees meer ➜
Show

Bedrijfsfeest DJ Renswoude

Wij leveren de beste DJ voor een bedrijfsfeest in Renswoude. Wij zijn ervaren met het leveren van licht & geluid voor grote aantallen.

Lees meer ➜
DSC_0336

Licht en geluid verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van licht en geluid in Renswoude. Zo kunnen wij voor ieder feest een oplossing bieden.

Lees meer ➜