Klantervaringen

Klantervaringen

Onze recente reviews vindt je op onze Facebook-pagina:

https://nl-nl.facebook.com/frederikentertainment/reviews

Frederik Entertainment zorgt altijd voor een swingend feest. Onze klanten laten altijd een klantervaring achter na hun feest. Wij hebben uit de afgelopen jaren gezorgd voor gemiddeld een 9,2!

Beoordeling schrijven ➜

★★★★☆  Gemiddeld 9,2 / 10

uit 58 klantbeoordelingen

“Wij willen de Dj graag bedanken voor zijn bijdrage aan een super feest. Mijn 50e verjaardag is mede dankzij jullie tot een top feest gebracht. Wij konden vooraf onze wensen duidelijk doorgeven, geen Nederlandstalig maar juist veel goude oude muziek. Heerlijk!”

★★★★☆ 9,5/10

Marianne
“Super feestje gehad voor ons 25 jarige huwelijk in Amersfoort. Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen. Ook konden wij op de avond zelf nog een half uurtje verlengen, echte toppers!”

★★★★☆ 9,0/10

Tanja
“Wij hebben genoten van het feest, alleen jammer dat ik mijn laptop niet kon aansluiten op de muziekinstallatie van de DJ. Graag hadden wij dit gewild.”

Reactie Frederik Entertainment:

Beste Richard, dit is bij ons altijd mogelijk indien u dit vooraf had aangegeven. Zo hadden wij de juiste kabels bij ons kunnen hebben om de laptop aan te sluiten op de speakers.

★★★☆☆ 7,0/10

Richard
“Super feest gehad. Top DJ, sfeervolle lichten en bediening hiervan. Onze bruiloft is hierdoor helemaal perfect geworden. Hiervoor dan ook een dikke 10 jongens! Ik zou jullie zo weer aanbevelen.”

★★★★★ 10/10

Niels & Iris
“De locatie was voor jullie wat moeilijk bereikbaar, maar daar hadden jullie zo te zien geen moeite mee. Ervaren jongens die precies weten wat er gedraaid moet worden. Nummers uit de jaren 70, 80 en 90 tot nu heb ik voorbij horen komen. De gasten waren allemaal razend enthousiast. Ook fijn dat wij de microfoon konden gebruiken voor onze openingsdans.”

★★★★☆ 9,0/10

Bram & Mariette
“Goede sfeer en prima muziek!!”

★★★★☆ 9,0/10

Paul
“Iedereen heeft het erg naar z’n zin gehad! Wat een avond met een goede afsluiter; paul elstak! Dit precies als wij gewenst hadden.

★★★★10 / 10

Edwin
“Je trouwt maar één keer en dan wil je een leuk trouwfeest hebben. Wij hebben meerdere DJs vergeleken maar kan toch echt jullie aanraden. Vooraf telefonisch contact gehad over welke muziek wij wilden horen én welke niet. Perfect geregeld en kwamen ruim op tijd!”

★★★★☆ 9.5 / 10

Mandy
“Zeer professioneel uitstraling en goed ingespeeld op onze wensen. Top.”

★★★★☆ 8.5 / 10

Peter & Marja
“Al onze vooraf doorgegeven hits werden gedraaid. Tom jones tot David Guetta en van Django Wagner tot aan de Hazes hits. Buitengewoon fantastisch jongens!” 

★★★★☆ 9.5 / 10

Dirk-Jan
“Vooraf gebeld over de muziek keuzes. Kwamen keurig ruim op tijd aan om alles klaar te zetten (zelfs nog tijd over). Begonnen met fijne en rustige inloop muziek voor onze gasten. Na de openingsdans is de dansvloer vol geweest en zo gebleven tot het eind van de avond. Heerlijke 80s en 90s en af en toe een hollands nummertje. Ik raad iedereen deze jongens dan ook aan!

★★★★☆ 9.2 / 10

Ruben en Lizette