Over ons

Over ons

Onze passie zorgt voor een swingend feest

Frederik Entertainment is een onderneming dat zich richt op Drive- in Shows voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en alle overige feesten. Wij kunnen van klein tot groot een feest verzorgen met licht en geluid. Wij zorgen voor een swingend feest.

Onze DJ shows, DJ’s, muzikanten en entertainers zijn dagelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere evenementen te vinden. Door onze allround DJ’s maken wij van jouw feest een onvergetelijk feest, met de grootste hits van vroeger en nu.

De beste DJ’s in heel Nederland

Wij draaien wekelijks op bruiloften, verjaardagen, thema feesten, bedrijfsfeesten en overige feesten. Door de jaren heen hebben wij veel contacten opgebouwd met andere DJ’s, licht en geluidsbedrijven. De DJ en andere professionals lopen er verzorgd bij, in de stijl van het feest.

Ons doel is dan ook om ieder feest tot een onvergetelijk feest te maken. Frederik Entertainment is gespecialiseerd in bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en alle andere feesten. Wij verzorgen het licht en geluid inclusief een ervaren DJ die weet hoe hij de feestavond moet aanpakken en aan het dansen krijgt. Wil je direct jouw feest vastleggen? Bel onze DJ: 085 – 0653 147.

Complete aanvulling op jouw feest

De DJ is thuis in alle stijlen en speelt direct in op reacties en wensen van de gasten. Met o.a. een speciale lichtshow met LED-zuilen en movingheads, professioneel geluid en een verlicht DJ-meubel worden de shows strak afgewerkt.

Bekijk tarieven ➜

Hoe gaan wij te werk op jouw feest?

[info_list font_size_icon=”24″][info_list_item list_title=”1. Online wensen doorgeven” list_icon=”Defaults-file-o”]Via ons offerte formulier geef je jouw wensen voor het feest door.[/info_list_item][info_list_item list_title=”2. Persoonlijk contact” list_icon=”Defaults-phone”]Aan de hand van jouw wensen nemen wij telefonisch contact op.[/info_list_item][info_list_item list_title=”3. Persoonlijke offerte op maat” list_icon=”Defaults-envelope-o”]Je ontvangt je persoonlijke offerte op maat.[/info_list_item][info_list_item list_title=”4. Jouw feestavond” list_icon=”Defaults-music”]Samen met onze allround DJ maken we er een swingend feest van.[/info_list_item][/info_list]

Wij realiseerden opdrachten voor: